با سلام به وبلاگ معلم كلاس ششم خوش آمديد؛ لطفاً با نظرات خود ما را ياري نمائيد؛ اميدوارم لذت ببريد و براي بهتر شدن وبلاگ نظر بدهيد؛ اعلام جزئیات سند توسعه «فاوا» در آموزش و پرورش
زیارت عاشورا
اعلام جزئیات سند توسعه «فاوا» در آموزش و پرورش
رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش با بیان اینکه سند توسعه فاوا یکی از اسناد اصلی است، گفت: این سند مسیر توسعه فناوری و اطلاعات را در آموزش و پرورش مشخص می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فرهنگیان، محمدحسین سلیمی جهرمی در چهل و یکمین مجمع عمومی مدیران دبیرخانه‌های نظام اداری کشور، بیان کرد: آموزش و پرورش با وظایف متعدد و مخاطبان در سطوح مختلف از دانش‌آموزان، معلمین، کارکنان اداری و اولیای دانش‌آموزان به عنوان دستگاه پیش‌رو و از پیشگامان استفاده از فناوری اطلاعات به شمار می‌آید.

وی افزود: از سال ۷۰ و ۷۱ همزمان با اجرای نظام نیم‌سالی – واحدی، فناوری اطلاعات به طور رسمی وارد حیطه وظایف آموزش و پرورش شد.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش عنوان کرد: در سال ۷۱ حوزه و اسناد آموزشی از این تکنولوژی استفاده کردند و پس از آن ادارات نیز با استفاده از شرایط روز، از این فناوری بهره‌مند شدند.

سلیمی جهرمی بیان کرد: در طی ۲۳ سال گذشته فعالیت‌های آموزش و پرورش با توسعه تکنولوژی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، رشد کرد و همواره با دستاوردهای علمی خود را تطبیق داد.

وی اظهار کرد: از سال ۸۳ به بعد که وارد فضاهای جدی‌تر دولت الکترونیک شدیم، تکالیفی برای همه دستگاه‌های اجرایی تعریف شد و آموزش و پرورش اقدام به تدوین سند توسعه فاوا کرد.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش با بیان اینکه سند توسعه فاوا یکی از اسناد اصلی است، خاطرنشان کرد: این سند مسیر توسعه را مشخص می‌کند و بهره‌گیری گسترده از فناوری اطلاعات و ارتباطات به منظور تغییر رویکرد نظام آموزش و پرورش به سمت سازمان یادگیرنده و پژوهنده و برخوردار از فرصت‌های آموزشی در محیط یاددهی و یادگیری مبتنی بر دانایی و فرهنگ اسلامی جزو اهداف آمده است.

سلیمی جهرمی تاکید کرد: همچنین بهره‌مندی هوشمندانه از فناوری‌های نوین در نظام تعلیم و تربیت رسمی مبتنی بر نظام معیار اسلامی نیز در اهداف سند تحول بنیادین آمده است.

وی ادامه داد: نگاه کلان به فناوری‌های نوین در آموزش و پرورش شامل پنج حوزه زیرساخت‌ها، محتوا، آموزش دانش‌آموزان، فرآیند یاددهی و یادگیری مدیریت و اجرا می‌شود.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش با اشاره به ایجاد شبکه ملی مدارس آموزش و پرورش، عنوان کرد: باید فضای یاددهی و یادگیری الکترونیکی باشد و مبتنی بر اهداف کلان نظام آموزشی کشور قرار گیرد و زمینه تقویت و تعمیق ارزش‌های اسلامی، آموزش‌های رسمی و پژوهش خلاقیت و نوآوری، تولید دانش و تبادل را دربر بگیرد.



با سلام جهت استفاده از مطالب صلوات بر محمد و آل محمد بفرستيد و لطفاً لينك ما را در وبلاگ يا وبسايت خود قرار دهيد و به دوستان خود معرفي نماييد باتشكر - مديريت وبلاگ

معلم كلاس ششم

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







تاريخ : سه شنبه 10 شهريور 1394برچسب:, | 13:51 | نویسنده : محمد ابراهيم پاشا |